Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
9.2.2010, Jan Vítek, recenze
S výrobcem SteelSeries jsme se na našich stránkách ještě nesetkali, a tak bude dnešní recenze laserové herní myši Xai jeho premiérou. Je třeba říci, že Xai si už dle pohledu na nic nehraje a spíše než vzhledem se snaží zaujmout specifikacemi. Hurá na ni.
Martin T. | 1.10.201218:11
Tuto myš mám asi půl roku a zničeho nic nejedou tlačítka...
Někdo nějaký nápad ?
Odpovědět0  0
M1p3ify | 13.10.201021:02
Zdravim, dnes je to již asi druhým rokem co vlastním herní myš od steelseries, pod názvem ­"XAI­", hraju s ní proffesionálně Counter­-Strike: Source, a nemohu na ní vytknout jedinou vadu.. Tim nechci vyvrátit vaše názory, ale myslim si že každá myš je bez­-chybná bohužel se to týká ­(dle mého názoru­) určitého výrobku, tato vada jak tu již zmiňoval Altex, že se rovná čára někdy roztřepá.

Tak vám přeju hezký dny stráveného paření :­),
ps: kdyby jste někdo měl zájem debatovat o těchto věcech,neváhejte a kontaktujte mne na email czechgamerteam@gmail.com
Odpovědět0  0
Filip SNeb. | 24.8.20128:08
Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat. Koupil jsem ss Xai a mam problém... stáhnul jsem ovladač ..vše v pohodě, mam noťas a velký stolní pc ...noťas mam slaboučkej, opravdu jen zakladni hp pavilion a velké pc jsem si stavěl a je to hrozné dělo.. ale problém je v tom, ze když XAi dám do notasu funguje okamžite bez ovladačů naprosto perfektně, ale dám­-li Xai do PC, tak mi ji pc nevyhledá... i přes to, že mam ovladače... vím, že lidi povídali, že SS myši potřebují rr Win. ale já mam Win 7 na obou pc a prostě chybu nemůžu vyřešit. Nevíte co bych měl udělat ??? díky za odpověď s pozdravem F.Š.
Odpovědět0  0
Altex | 3.8.201018:27
někde jsem četl, že Xai má problém s defaultní akcelerací a nejde vypnout.
Dál na jedné video recenzi sem viděl, že má problémy se senzorem, který jako kdyby se třepal ­- ukázáno v malování a pokusu nakreslit rovnou čáru ­- s oproti Razoru Lachesis a Logitechu tuším G5 nebo tak aspoň vypadala ­- s ní při každém pokusu byla čára roztřepená. S ostatníma myšima ve srovnání to bylo OK­- plynulá čára. Dost mě to odradilo od nákupu, přeci jen i v hrách je občas důležité nejen místo kam ukážete, ale i traktorie.

Byl bych rád pokud by mi někdo tyto výtky vyvrátil, možná bych svou MX300 za tudle vyměnil ­- především je delší a nízká + protiskluzový povrch.
Odpovědět0  0
cemel (5) | 11.2.201017:14
Však vypada jak a4tech 750
Odpovědět0  0
rob2004 (10) | 9.2.201013:01
trochen silna kava, nie? do tej ceny sa da zohnat v pohode Razer DA Respawn ci Logi G5­/G5 pripadne Roccat Kova­/Kone atd. ... ktore hraju urcite vyssiu LIGU. Jedine tak asi pre lavakov ­-ale aj tam skorej tu Kovu ako toto...
Odpovědět0  0
hanx (2) | 9.2.201010:22
Nejlepší herní myš všech dob je podle mě Logitech MX310. Mám jí už asi 7 let ­(od jejího uvedení na trh­), používám jí několik hodin denně, dřív i k profesionálnímu hraní a zažila už nespočet přenášení na offline turnaje a stále drží, je pevná a přesná jak v pohybu, tak v klikání. Tlačítka i kolečko mají přesně tu samou citlivost jako měla, když jsem tu myš tenkrát koupil. Teflonové nožičky vypadají pořád bezvadně, i když to je asi spíš vinou profesionální podložky, kterou jsem asi po třech letech začal používat.

Pokud bych jí nějakým způsobem rozbil, nejspíš bych se hodně rozmýšlel, zda nesehnat tuto myš znovu, i když by to asi bylo nemožné.
Odpovědět0  0
Juras (59) | 9.2.201011:03
Vývoj bohužel, nebo lépe bohudík nejde zastavit, a tahle SteelSeries Xai je velice šikovná myška. I když používám myšky od Logitechu, tak bych zkusil i jiné výrobce a vidím možného náhradníka v podobě Xai :­)
Jinak velmi pěkný článek.
Odpovědět0  0
ShanDo (42) | 9.2.201011:31
ja pouzivam uz 6 rok IE 3.0A a nemam potrebu menit. ked sa rozbije, kupim si ju znovu.
Odpovědět0  0
Jindra22 | 14.2.201015:46
Mám už spoustu let MX300 a pořád slouží jako nová, jen tlačítka jsou už ohmataný ­(pod stříbrnou prosvítá černej základ­), ale tady tu Steel myšku si asi časem koupím. Chtěl bych laser, kvalitu a i logo pak bude stejné jako na mé podložce :­-)
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.